tiistai 29. lokakuuta 2013

Tässä on vähän puhalleltu. Ajatukset ovat olleet poissa näyttämöltä. Toistakymmentä esitystä tästä ensimmäisestä kiertueesta kun on jo takana. Hyvä olla kotonakin välillä ja laiskotella eli antaa uusien ideoiden muhia päässä.

On sanottava, että monologin kanssa kulkeminen on ollut tähän mennessä tavattoman mukavaa. Yleisön eteen on helppo mennä ja vastaanotto on miellyttänyt minua paljon. Olemme kokeneet yhdessä hupia, tuskaa ja vapautunutta naurua. Tunnelma on ollut joka paikassa lämmin. Mahtavaa että näitä kylätaloja ja ihmisiä niiden ympärillä on edelleen olemassa. Ihana, hieno itäsuomalainen maaseutu.

Marraskuussa on vielä seitsemän esitystä. Odotan ensi viikolla jatkuvaa kierrosta innolla. Tulen näkemään Karjalaa Kiihtelysvaarassa, Ilomantsissa, Lieksassa ja Valtimolla. Helsingin reissusta tulee varmaan ikimuistoinen, sillä Turus-Heikki lähtee mukaan matkaan. Me piipahdamme MTV:n aamuohjelmassa ja kehutaan muuallakin toisiamme. Käpylän Karjalatalolla esityksen jälkeen sattuu vielä olemaan Etelä-Suomen juukalaisten pikkujoulut ja minulla on monenlaista kaveria ja tuttavaa piäkaapunnissa. Eiköhän siis populaa ole liikkeellä. Helsingin esityspaikka on minulle erityinen, sillä olen syntynyt ja elänyt ensimmäiset elinvuoteni nimenomaan Käpylässä, Koskelantiellä ja Pellervontiellä. Kiertueen lopulla kohdalleni osuvat vielä Itä-Suomen riemukkaimmat paikannimet Höljäkkä ja Öllölä. Riemulla siis eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti